• Nauja

Medinis didaktinis traukinukas -kirmėliukas

16,00 €
Su mokesčiais

Medinis lavinamasis didaktinis traukinukas -kirmėliukas

Kiekis

Medinis skaičių traukinukas-kirmėliukas su kelio ženklais komplekte

Puikus mokomasis  žaidimas ,kuris nepaliks abejingų  .

Skaičiukus galima sukabinti vieną su kitu...Žaidimo metu išmokstama skaičių seka.

Jis ypatingai reikalauja susikaupimo,tikslios judesių koordinacijos  ,kad sukabinti kirmėliuko dalis lipnios juostelės pagalba,ant kurių yra surašyti skaičiai

Sukabinus visas dalis sėkmingai suteikia daug teigiamų emocijų,kirmėliukas gali judėti

Ant kiekvienos dalis galima įdėti kelio ženklą...Jų yra 10 vnt

Skaičiukai yra įvairių  spalvų,tai žaisdami vaikai mokosi atpažinti spalvas ir skaičių pavadinimus..Puikiai tinka kaip pagalbinė priemonė mokytis kitos kalbos.

Mokomasis skaičių ir spalvų mokymasis: mūsų medinis vikšrų traukinių rinkinys sukurtas tam, kad 1–10 skaičių ir spalvų mokymasis būtų džiaugsminga patirtis mažiems vaikams ir kūdikiams. Kiekviena iš dešimties traukinio sekcijų yra ryškiomis spalvomis ir pažymėta atitinkamu skaičiumi, todėl yra įdomus ir interaktyvus būdas pagerinti ankstyvuosius matematikos įgūdžius. Praktinis koordinavimas: traukinio detalės turi unikalų Velcro dizainą, leidžiantį vaikams juos sujungti. Ši praktinė veikla pagerina rankų ir akių koordinaciją bei smulkiąją motoriką, kai jie sulygiuoja ir pritvirtina kiekvieną vikšro traukinio sekciją. Tai žaismingas būdas lavinti esminius ugdymosi įgūdžius. Montessori įkvėptas mokymasis: šis žaislas atitinka Montessori principus, suteikia lytėjimo ir įtraukiančio mokymosi patirtį. Skaičių, spalvų derinys ir praktiškas vikšrinio traukinio pobūdis skatina savarankišką tyrinėjimą ir savarankišką mokymąsi. Kelio ženklų naudojimas tikroviškam žaidimui: Be vikšrinio traukinio, šiame rinkinyje yra dešimt kelio ženklų. Šis papildymas suteikia vaikams galimybę žaisti vaizduotę, imituoti realaus pasaulio scenarijus ir sužinoti apie kelių eismo saugumą ir taisykles. Kokybiška medinė konstrukcija: pagamintas iš aukštos kokybės medienos, mūsų medinis vikšrų traukinių komplektas užtikrina ilgaamžiškumą ir saugumą. Lygūs kraštai ir netoksiška apdaila garantuoja saugų žaidimo patirtį. Šis rinkinys yra ne tik mokomoji priemonė, bet ir puikiai sukurtas žaislas, galintis atlaikyti valandų valandas kūrybiško žaidimo.

Kirmėliuko dalies dydis yra  5,5*2,2 cm

Viso traukinuko ilgis yra   27 cm

Dydis  pakuotės 31*17*6 cm

Netinka vaikams iki 3 metų ,dėl smulkių detalių,pavojus užspringti,uždusti

Gamintojas Kinija





Med
4 Prekės

Specifinė nuoroda

Komentarai

Rašyti komentarą

Medinis didaktinis traukinukas -kirmėliukas

Medinis lavinamasis didaktinis traukinukas -kirmėliukas

Rašyti komentarą

Jums taip pat gali patikti